3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Buchta ze 6 bílků


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

  • 10 dkg ořechů (vlašských, lískových, mandlí, možné použít i směs)
  • 6 bílek
  • 15 dkg cukru + 1 lžíci vanilkového cukru
  • 15 dkg polohrubé mouky
  • 7 dkg vlahého másla
  • 6
    50min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava



  1. Ořechy umeleme nahrubo R5
    20 sekund
    , přesypeme do misky



    Umytou mixovací nádobu vytřeme rozkrojeným citronem. Vložíme
    šlehací metlu. Přidáme bílky, špetku soli, vyšleháme
    tuhý sníh R3 4 minuty.



    Pomalu přidáváme vlahé máslo, šleháme 30 sekund, R2.



    Přidáme namleté ořechy, vanilkový cukr, cukr,polohrubou mouku, šleháme 2 minuty, R2.



    Těsto přendáme do formy na biskupský chlebíček, vmícháme na
    kousky nalámanou čokoládu, a podle chuti brusinky, kandované ovoce, hrozinky



    Pečeme na 175 stupňů C 40 minut






     

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • zjednoduseneji - tak to bych

    Vložil forma on 13. května 2014 - 13:19.

    zjednoduseneji - tak to bych asi nejdriv uslehala snih, vyndala ho z misy a pak pripravila vse ostatni a snih tam zpet vmichala nakonec

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Nádoba musí být umytá, jinak

    Vložil Mixinka Thermomixová on 7. května 2014 - 13:56.

    Nádoba musí být umytá, jinak se vám sníh nevyšlehá, přesně jak je uvedeno v receptu:Umytou mixovací nádobu vytřeme rozkrojeným citronem. Vložíme šlehací metlu. Přidáme bílky, špetku soli, vyšleháme tuhý sníh Rychlost 3 / 4 minuty.Hezký den,

     

    Mixi

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • kdyz je po oresich mastna

    Vložil forma on 6. května 2014 - 18:30.

    kdyz je po oresich mastna misa a noze, usleha se snih dobre? uz se mi nekolikrat stalo ze z nej nic nebylo prave kvuli zbytkum tuku tmrc_emoticons.(

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Určitě vyzkouším.

    Vložil Ivíšek on 30. listopadu 2013 - 22:32.

    Určitě vyzkouším. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • :bigsmile:konečně vím co s

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 11:03.

    Big Smilekonečně vím co s bílkama , když doma nechtějí sníh

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jednoduchá a rychlá. 

    Vložil lussy on 29. listopadu 2013 - 22:45.

    Jednoduchá a rychlá.  Party

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Super recept na zpracování

    Vložil Jan Stříbrný on 20. listopadu 2013 - 01:41.

    Super recept na zpracování 6bílkůtmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Ty ho máš takový veselejší

    Vložil IreVo on 22. ledna 2011 - 20:13.

    Ty ho máš takový veselejší tmrc_emoticons.;) , ale na ten můj se zase dá leccos namazat! IF

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • To bych se tedy

    Vložil IreVo on 20. ledna 2011 - 23:16.

    také ráda zúčastnila! Shodou okolností mám připravený podobný recept tmrc_emoticons.), ty mentiony! Cooking 7

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Je opravdu výhodné, být na

    Vložil Martin Veselý on 7. ledna 2011 - 13:48.

    Je opravdu výhodné, být na správném místě ve správný čas - díky tomu jsem mohl včera ochutnat tuto DELIKATESU! tmrc_emoticons.)

    Úžasná dobrota, Zorko. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,