Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Krkovička po krkonošsku
- 200 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce rajčatového džusu, koncentrátu
- 200 gramů hub, čerstvých nebo sušených
- 5 kusů sušených švestek
- 400 gramů vody
- 600 gramů krkovičky
- olivový olej
- 1 čajová lžička soli
- 1/2 čajové lžičky pepře mletého
- 1/4 čajové lžičky červené papriky, sladké
-
6
13min
Doba přípravy 13minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte přepůlenou cibuli, česnek, rajský koncentrát, hříbky, švestky a vodu.
Maso pokrájené na tenké plátky, okořeněné a potřené olivovým olejem a posypané červenou paprikou, uložte do Varoma mísy a položte na víko Thermomixu.
Vařte 45 min/Varoma/rychlost 1.
Po uvaření sundejte Varomu, nasaďte odměrku a mixujte suroviny 15 sek./rychlost 4.
Podávejte s brambory, rýží nebo se zeleninou.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Varoma
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Pro zjemnění lze přidat i smetanu.
Komentáře
Přidat komentářvařila jsem v sobotu a je to
vařila jsem v sobotu a je to luxusní oběd
dobrota, sice nevím kde se
dobrota, sice nevím kde se vzal v Krkonoších rajčatový juice a le budiž
Dobrůtka
Dobrůtka
Výborné a luxsuní jídlo! Není
Výborné a luxsuní jídlo! Není už důvod chodit na tuto mňamku do restaurací, doma si ji uděláte ještě mnohem lepší!
výborné jako vše z Krkonoš
výborné jako vše z Krkonoš
Krajové jídlo, zkusíme...
Krajové jídlo, zkusíme...
Mňamka
Mňamka
No tak to jsme se hodně a
No tak to jsme se hodně a dlouho olizovali, jaká to je dobrota.