Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
- Špízy a příloha
- 1 kus pomeranč, na plátky
- 1 kus žlutá paprika, na kostičky 3 x 3 cm
- 200 gramů lososa, na kostičky 3 x 3 cm
- 4 stonky citrónové trávy
- 1000 gramů voda
- 2 kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 vody)
- 120 gramů jasmínová rýže
- 100 gramů lusků cukrového hrášku
- 100 gramů bílý žampión, čerstvý, na plátky
- Omáčka:
- 20 gramů škrob, jemného
- 75 gramů pomerančové šťávy
- 1 špetka sůl
- 1 špetka pepře
- 0,5 čajové lžičky kari
- 60 gramů mangového čatní
-
6
35min
Doba přípravy 35minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Na stonky citrónové trávy nebo na dřevěné špízy navlékněte v libovolném pořadí kousky pomeranče, papriky a lososa – popřípadě můžete zeleninu a lososa dopředu propíchnout malým nožíkem a vložte do Varoma mísy.
- Do mixovací nádoby dejte vodu a zeleninový bujón, vložte košík, odvažte rýži a nasaďte Varoma.
- Na tácek Varoma rozložte lusky hrášku a žampióny, vložte do Varomam mísy a poduste 23 min./Varoma/rychlost 1.
- Varoma mísu a košík odložte stranou, mixovací nádobu vyprázdněte a vývar zachyťte.
- Do mixovací nádoby vložte škrob s pomerančovou šťávou a promíchejte 5_sek./rychlost_3
- Do mixovací nádoby nalijte 300 g vývaru, rozmíchaný škrob s pomerančovou šťávou, sůl, pepř a kari a povařte 4 min./100°C/rychlost 3,5.(4 min.100°C/rychlost2,5)
- Přidejte mangové čatní, zahřejte 30 sek./100°C/rychlost 2__a podávejte k lososovému špízu na rýži a hráškových luscích.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářto vypadá hodně profi
to vypadá hodně profi
jasmínová rýže je sice dražší
jasmínová rýže je sice dražší ale za to je naprosto skvělá, pokrm vypadá úžasně
Už i fotka vypadá nádherně
Už i fotka vypadá nádherně