Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
- 1 pražmy, očištěné, vykuchané, 800-1000 g
- 2000 g sůl, hrubá
- 700 g voda
- olivového oleje, dle chuti
- 1 citrón
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Do mixovací nádoby nalijte vodu a ohřívejte 8 min./Varoma/rychlost 1.
- Do Varoma mísy nasypte vrstvu soli, na ni položte pražmu a zasypte ji zbylou solí. Rukama sůl pevně uplácejte okolo ryby.
- Sundejte odměrku, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 20 min./Varoma/rychlost 1. Před sejmutím systému Varoma jej nechte několik minut vychladnout.
- Opatrně rozbijte solnou krustu a odstraňte z pražmy sůl a kůži. Vyndejte polovinu ryby, poté odstraňte kosti a pak vyndejte druhou polovinu ryby. Rybu servírujte na talířích a zakápněte ji extra panenským olivovým olejem a citronovou šťávou.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářRecept je velice dobře
Recept je velice dobře popsaný, ráda vyzkouším. Ryby mám celkově ráda a hlavně jsou zdravé
Zkoušel jsem dělat pražmy jak
Zkoušel jsem dělat pražmy jak ve Varoma tak v troubě souběžně.Výsledek je stejný v obou případech. Ve Varoma tedy úspornější.