3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Tuňákové burgery


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

0 porce/porcí

  • světlý toastový chleba 100 g
  • cibule 1 x
  • kukuřice 100 g
  • tuňák 1 x konzerva
  • strouhaný sýr 35 g
  • sůl 1 x lžička
  • strouhanka podle potřeby
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava

  1. Z toastového chleba okrájíme kraje dáme ho do mixovací nádoby a sekáme 10 s R 7 dáme stranou

    Do mixovací nádoby dáme cibuli a kukuřici a sekáme 10 s R 5

    Přidáme Strouhanku z toastového chleba, tuňáka, strouhaný sýr, sůl a mícháme 15 s R 4

    Přidáme normální struhanku podle potřeby hmota by neměla být lepivá a ještě promícháme

    Z hmoty uděláme placky velikosti karbanátků ještě obalíme ve strouhance a smažíme.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Začal bych sekáním sýru,abych

    Vložil Jan Stříbrný on 23. listopadu 2013 - 15:10.

    Začal bych sekáním sýru,abych ho nemusel strouhat tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Sbíhají se mi sliny, děkuju

    Vložil lussy on 8. října 2013 - 17:27.

    Sbíhají se mi sliny, děkuju za nápad! tmrc_emoticons.;)

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • To je zajímavý recept, musím

    Vložil IreVo on 7. srpna 2011 - 13:48.

    To je zajímavý recept, musím vyzkoušet, dík!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,