Nacházíte se zde:


3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Zelňačka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

  • 50 gramů cibule, napůl
  • 2 polévkové lžíce olej
  • 1 čajová lžička červená paprika, sladké
  • 2 polévkové lžíce hladká mouka, hladké
  • 250 g kyselé zelí
  • 6 kusů celého pepře, směs
  • 3 kusy nové koření
  • 800 g voda
  • 1 kostka zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), pro 0.5l vody
  • 50 g žloutky
  • 50 g mléko
  • 3 kusy párků, jemných, na kolečka
  • 6
    5min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
  • 9
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte oloupanou cibuli, překrojenou na půl a sekejte 3 sek./rychlost 5.
    2. Přidejte olej a duste 3 min./120°/rychlost 2.
    3. Přidejte sladkou papriku a zasmahněte 30 sek./100°C/rychlost 2.
    4. Přidejte mouku, koření a míchejte 7 sek./rychlost 3.
    5. Přidejte zelí, vodu, bujón a vařte 15 min./100°C//rychlost 1.
    6. Přidejte smetanu,mléko,párek a vařte 2 min./100°C//rychlost 1.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Pokud máte rádi pikantnější zelňačku, nahraďte párek pikantní klobáskou.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Dobrý den, Janner! Máte

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 3. května 2016 - 12:34.

    Dobrý den, Janner!

    Máte pravdu. Rychlost 4 je na smažení cibulky opravdu hodně. Recept jsme upravili na rychlost 2.

    Věříme, že teď už je v pořádku.

    Určitě dejte vědět, jak se vám polévka povedla.

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Není rychlost 4 pro smažení

    Vložil janner on 28. dubna 2016 - 14:39.

    Není rychlost 4 pro smažení cibule moc? Vždyť bude všude na stěnách a ne dole. Nějaké připomínky?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Děkuji. Moc dobrá 

    Vložil světlana on 5. ledna 2016 - 15:28.

    Děkuji. Moc dobrá  tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • s klobáskou je vynikající a

    Vložil majule on 6. září 2014 - 14:45.

    s klobáskou je vynikající a vůbec dát ji hned na začátku <3

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Já dávám zakysanou smetanu do

    Vložil zuzka@dvk.cz on 28. listopadu 2013 - 10:45.

    Já dávám zakysanou smetanu do zelňačky a je to taky baštatmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Taky jsem zkoušela s

    Vložil lussy on 19. listopadu 2013 - 22:59.

    Taky jsem zkoušela s klobásou, místo párků a chutnala výborně tmrc_emoticons.;)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Velmi oblíbená polévka a když

    Vložil Jan Stříbrný on 19. listopadu 2013 - 13:50.

    Velmi oblíbená polévka a když se přihodí trochu pálivá klobása, tak je to baštatmrc_emoticons.-) Cooking 1

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • ...a místo mléka smětanu

    Vložil yvonaj on 14. listopadu 2013 - 11:00.

    ...a místo mléka smětanu

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborná je taky místo párku

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 4. října 2013 - 00:40.

    Cooking 7Výborná je taky místo párku klobáska Cooking 4

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,