3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Bílkový indiánci


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

20 kus/kusů

Suroviny

  • 6 bílek
  • 300 g cukru krupice
  • 1 čajová lžička citrónová šťáva
  • špetka sůl
  • dětské piškoty
  • 6
    20min
    Doba přípravy 20min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 5
      Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
      Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
5

Příprava

    Šlehání bílků
  1. Nasadit šlehací metlu, vlít bílky, přidat citrónovou šťávu a sůl nastavit čas na 11 minut a šlehat R3,5. Když začnou bílky bělet- tvoří se cestičky, asi po 3 min. Tak nastavit 70°C, stále šlehat R 3,5 a postupně přisypávat cukr. V případě potřeby čas prodloužit. Stříkáme sáčkem s hladkou trubičkou na dětské piškoty.Když to stihneme dříve, než nám zmizí pod rukama, tak můžeme polít čokoládou.

     

     

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Metlička
    Metlička
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Lze použít jako krém do listových trubiček.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Dobrý den, velmi nás mrzí, že

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 2. března 2016 - 16:52.

    Dobrý den,

    velmi nás mrzí, že se Vám sníh nepovedl.

    Problém by mohl být ve šlehací míse. Ta musí být před šleháním bílků dokonale čistá.

     

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mám bohužel úplně stejnou

    Vložil Naty on 2. března 2016 - 16:43.

    Mám bohužel úplně stejnou zkušenost, sníh je nepoužitelný. Není hladký a krémový, struktura krému je naopak hrubá  a nechutná dobře.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Když srovnám s receptem, jak

    Vložil Matulajzka on 28. února 2016 - 11:29.

    Když srovnám s receptem, jak tu je ten druhý, tak musím říci, že tyto mi vyšly jako podprůměrné tmrc_emoticons.( . Opravdu dělám přesně podle receptu, musela jsem prodlužovat čas, přesto hmota vůbec nebyla hladká, ale pěnová... šaptně se s ní pracovalo, takže obrovské zklamání  tmrc_emoticons.~

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jsem rád, že chutnalo...

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 21:17.

    Jsem rád, že chutnalo...

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Opět jsem zkoušela v týdnu

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 11:43.

    Opět jsem zkoušela v týdnu dělat a všichni si je jen pochvalovali! Velký rozdíl s kupovanými. Doporučuji! Big Smile

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Skvělé!!!!!

    Vložil zuzka@dvk.cz on 30. listopadu 2013 - 00:31.

    Skvělé!!!!!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Bílky používáme i mražené.

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 00:28.

    Bílky používáme i mražené. tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborný. 

    Vložil Megin on 11. října 2013 - 17:13.

    Výborný.  Cooking 6

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Ňamka,taky dělám a jsou

    Vložil Jaroslava Fortelkova on 8. října 2013 - 11:49.

    Cooking 1Ňamka,taky dělám a jsou vynikající Cooking 9

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • výborné

    Vložil lussy on 8. října 2013 - 08:45.

    výborné tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,