Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
- 500 g mořských ryb, zamíchaných, čerstvých, lépe mořské druhy: treska, mořský ďas, okoun, humr, krevety
- 240 g mořská sůl, hrubá
-
6
15min
Doba přípravy 15minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Dobře očistěte ryby (bez kůže a kostí) a plody moře (oloupané) osušte. Ryby a plody moře vložte do mixovací nádoby a sekejte 1 min/rychlostí 6.
- Přidejte sůl a vařte 20 min/100 °C/rychlostí 1, na víko mixovací nádoby dejte místo odměrky varný košík. Nejméně jednou za 5 min zastavte vaření a posbírejte vzniklou pěnu.
- Sejměte varný košík, vložte odměrku a míchejte 1 min /rychlostí 9. Přendejte do vzduchotěsné zavařovací sklenice a nechejte vychladnout.
- Dávkování
- Pro přípravu rybího vývaru použijte 1 polévkovou lžíci na 500 g vody.
- Uchování
- Jakmile pasta vychladne, vydrží v ledničce čerstvá po dobuněkolika měsíců.
- Dobře očistěte ryby (bez kůže a kostí) a plody moře (oloupané) osušte. Ryby a plody moře vložte do mixovací nádoby a sekejte 1 min/rychlostí 6.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářDobrý nápad.
Dobrý nápad.