Platforma Thermomix ® recepty


Nový Thermomix ® svým majitelům přináší nejenom 12 funkcí, které zastoupí stejný počet různých spotřebičů, ale zároveň myslí na to, aby vám nechyběla inspirace pro vaše kulinaření. Díky platformě Thermomix® recepty máte bezednou studnici nápadů doslova na dotek prstu vždy a všude.

Marně přemýšlíte, co uvařit, a inspirace je daleko? Zrovna sedíte na poradě nebo s dítětem v čekárně u lékaře? Díky platformě Thermomix ® recepty ve vašem telefonu či tabletu můžete mít svou kuchařku stále u sebe. Lehce kdykoliv a kdekoliv si naplánujete jídelníček na celý týden a rovnou si vygenerujete nákupní seznam. Suroviny si můžete roztřídit podle oddělení v obchodě a během nákupu položku po položce odškrtávat, tak jak se bude postupně plnit váš nákupní koš. 

Naše aplikace myslí i na všechny kreativní kuchaře a kuchařky, kteří rádi objevují nové chuťové kombinace a nesnáší stereotyp v jídelníčku. Svou denní dávku inspirace pro vaření máte tak stále po ruce a to pečlivě vybranou dle aktuální sezóny a dostupných čerstvých surovin. Jaro, léto, podzim, zima. Každý máme v těchto ročních obdobích jiné chutě. I proto neustále pro vás aktualizujeme kolekce receptů. 

Thermomix ® recepty jsou vyvinuty týmem profesionálů a je otestován těmi nejmlsnějšími jazýčky. Perfektní výsledek je zaručen. Stačí jen sledovat instrukce krok za krokem a po každé budete za hvězdu. Navíc velmi jednoduchým způsobem si aktivujete všechny recepty z vašeho Thermomix ® chipu Základní kuchařky online.

Jakmile se zaregistrujete, můžete mít recepty a vlastnosti platformy připravené pro použití a svůj ušetřený čas můžete věnovat odpočinku a rodině.

 Zaregistrujte se zde.