Thermomix TM5 získal řadu ocenění


 

Nejen uživatele ale také odbornou veřejnost po celém světě zaujal nový Thermomix TM5 svými 12 funkcemi, chutnými recepty, dokonalým servisem a možností vaření podle Thermomix® chipu. Získal proto řadu prestižních ocenění jak od odborníků z praxe tak ve spotřebitelských časopisech od samotných čtenářů. Jeho jedinečné a intuitivní ovládání a převratný způsob vaření ocení nejen profesionálové, ale především samotné domácnosti. Není divu, že sbírá jedno ocenění za druhým. A to nejen z řad odborníků ale především v hodnocení běžných uživatelů.

V Německu obdržel Thermomix celkem sedm cen. Ve svém prosincovém vydání ho porota časopisu ETM Testmagazin zvolila "Vítězem testu". Zazněla také zvláštní pochvala za receptový Thermomix®  chip a mixovací nože se zpětným chodem v kategorii spotřebič s integrovaným příslušenstvím: "kvalita veškerého jídla připraveného v tomto přístroji byla vynikající“.  Právě kvalitní zpracování jednotlivých součástek tvoří dokonalý celek. V loňském roce se také stal vítězem v soutěži „Red Dot Award“ v kategorii "Interface design" pro jeho inovativní a průkopnický koncept obsluhy.

V letošním roce zvítězil v cenách ICONIC "Interiérová inovace" pro celkové začleněnído architektury a interiérového designu. V rámci ceny UX Design Awards ho pak ve veřejné volbě thermomixoví fanoušci vybrali nejlepším produktem za design, který se soustředí na uživatele a jeho komfort. Porota Plus X Award  zvolila Thermomix jako vítěze ve všech čtyřech kategoriích "Vysoká kvalita", "Design", "Uživatelský komfort" a "Funkce". Ve finálním hlasování pak byl také vyhlášen absolutním vítězem v kategorii "Kuchyňský spotřebič." A co víc, v roce 2016 udělil německý Design Award novému Thermomixu® TM5 zvláštní uznání za vynikající kvalitu jeho designu.

Další vítězství letošního roku udělila iF Design Awards. Nový Thermomix®  TM5 vyhrál jedno z nejprestižnějších světových oceněních v kategorii „Aplikace/Software“. Thermomix získal titul "Inovace v kuchyni 2016 "a také Golden Award – Absolutní vítěz v kategorii "Malé elektrické spotřebiče" mimo jiné i pro jeho uživatelskou přívětivost, design a užitečnost. Právě jeho velký důraz na praktičnost a snahu ušetřit čas strávený v kuchyni je jedním ze stěžejních důvodů, proč si ho pořizuje stále větší počet domácností. Až „ostrý“ každodenní provoz ukáže, kolik toho Thermomix vydrží a jak dokáže usnadnit přípravu pokrmů. Je vidět, že obstál.

Největší přízeň a základnu fanoušků Thermomixu naleznete v jižních zemích jako je Itálie, Španělsko a Portugalsko. Říkají mu něžně BIMBY a hýčkají si ho jako právoplatného člena domácnosti. Kdo nemá Thermomix, jakoby nežil. Je to určitá známka sociálního statusu a postavení. V Portugalsku se mu dostalo cti v podobě získání již šestého ocenění v řadě Superbrands 2015. Komise Superbrands vždy uskuteční nezávislý průzkum s cílem zjistit nejúspěšnější portugalskou značku. Každoroční žebříčky jsou založeny na ocenění marketingových odborníků, specialistů a tisíců portugalských spotřebitelů. Vysoké hodnocení od běžných uživatelů je pro Thermomix to největší uznání. Znamená to, že vytyčený cíl udělat z vaření hru a usnadnit přípravu jídel se daří plnit na sto procent.