Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
1 porce/porcí
maso
- 200g g hovězí maso
- 1/2 čajové lžičky sůl
- 1/2 čajové lžičky pepře
-
6
10min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
5
Příprava
- 2OOg hovězího zadního masa nakrájíme na kostky, vložíme do mrazničky, až je maso polozmrzlé, zmrzlé,vlžíme do mixovací nádoby, a sekáme R 9, D10.Potom už jen maso osolíme a přidáme pepř a lehce promícháme. Do hamburgeru nedávejte strouhanku, ani vejce, maso má mít svou chuť po dobrém mase, má být šťavnatý, upečený na grilu, obložený zeleninou, případně vložený do bagetky.
Hamburger z hovězího masa
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář