Objevte recepty umožňující Výběr porcí


Můj stůl, moje vaření!
Romantická večeře ve dvou? Velká rodinná oslava?
Počet strávníků u stolu se neustále mění – počínaje nedělními obědy, večeřemi ve všedních dnech a narozeninovými oslavami či pozdním příchodem z práce domů konče. Pokud se u vás počet porcí neustále mění, měly by se tomu přizpůsobit i vaše oblíbené recepty. Protože u svého stolu byste měli stolovat po svém.
Představujeme vám "Výběr porcí" - naši nejnovější funkci na Cookidoo®. Získejte ještě větší kontrolu nad svými kulinářskými zážitky, nyní si můžete přizpůsobit počet porcí přesně podle sebe, podle svojí domácnosti nebo počtu hostů. Vařte po svém.

Jedna funkce, 2 možnosti

Prověřený Výběr porcí z Cookidoo®: Nejoblíbenější a nejčastěji vařené recepty na Cookidoo® lze nyní upravovat podle počtu porcí. Se zárukou úspěchu! Nabízené počty porcí v rámci prověřeného Výběru porcí byly odborně odzkoušeny v našich testovacích kuchyních pro vývoj receptů po celém světě.

Manuální Výběr porcí: Pokud jste kreativní kuchaři, kteří nemohou najít požadovaný počet porcí, nemusíte se obávat! Naše nová funkce manuálního Výběru porcí, která využívá funkci Vytvořené recepty, vám otevírá dosud nevídané možnosti a počty porcí! (Upozornění: Záruka kvality pouze u receptů, které byly oficiálně vytvořeny a otestovány.)