Objevte s námi Vytvořené recepty!


Naše komunita Svět receptů je po mnoho let důležitým místem pro všechny fanoušky Thermomixu®, na kterém mohou sdílet a vyměňovat si své zkušenosti. V soušasné době jsme hrdí na to, že s vámi můžeme oslavit velice důležitý milník. Víme, že jste si dlouho přáli mít své vlastní kuchařské výtvory na Cookidoo® a ve vašem přístroji TM6. S novou funkcí Vytvořené recepty se vám právě tento sen splní!

Funkce Vytvořené recepty vám umožňuje vytvářet svoje vlastní recepty podle sebe nebo podle vašich rodinných kuchařek, oblíbených šéfkuchařů nebo časopisů, importovat a upravovat recepty z Cookidoo® a ze Světa receptů a vařit je potom pomocí Thermomixu® TM6! Funkce importu Vytvořených receptů vám umožňuje importovat recepty z Cookidoo® a upravovat je podle svých vlastních preferencí, stejně tak jako importovat vaše oblíbené recepty z naší komunity Svět receptů, takže máte všechny podklady pro plánování jídelníčků na jednom místě.

Jak importovat recepty ze Světa receptů? Už to nemůže být jednodušší - pouze klikněte na nové tlačítko „přidat do Cookidoo®“, které je k dispozici na každé stránce receptu. Vybraný recept bude nyní uložen a připraven k úpravě v sekci Vytvořené recepty va vašem Cookidoo® účtě. Podívejte se na naše video níže, ve kterém najdete informace, jak vytvořit nový recept nebo importovat a upravovat stávající recepty tak, abyste si funkci Vytvořené recepty na Cookidoo® opravdu užili naplno!

Užijte si své vlastní kuchařské výtvory!

Chcete-li se dozvědět více, jednoduše přejděte do sekce Mé recepty a objevte Vytvořené recepty.