Představujeme vám nový Thermomix ®


O novém Thermomixu® můžeme říci, že je průkopníkem digitálního vaření, který kraluje ve světě moderních kuchyní. Využívá totiž platformy Thermomix ® recepty a ovládá se dotykem. Vaření je teď doslova na dotek vašeho prstu!

Nový Thermomix ® vypadá úžasně, má barevný dotykový displej a jeden ovladač. Jiná tlačítka nehledejte, vše se obsluhuje lehce přes dotykovou obrazovku. Krok po kroku čtete na displeji postup receptů a přidáváte suroviny. Teplota, rychlost a čas jsou u digitálních receptů navoleny automaticky. Nový Thermomix ® je zkrátka něco jako když dáte dohromady zkušenosti šikovné babičky a jejího technicky nadaného vnuka.


Co je vlastně nového?

  • Průvodce vařením – Thermomix ® vás provede vařením krok za krokem
  • Thermomix ® chipy s recepty – všechny recepty, které naleznete v kuchařce jsou také uloženy na praktickém nosiči, Thermomix ® chipu, díky němu si můžete recepty zobrazit na displeji přístroje
  • Platforma Thermomix ® recepty – vaše nejoblíbenější recepty na jednom místě, ať už jste kdekoliv
  • Jednoduchost - ještě jednodušší vaření


Digitální vaření s průvodcem
Digitální vaření má nespočet výhod. Nemusíte nic vymýšlet, nic hlídat ani upravovat - jen si vyberete vhodný recept. Můžete si vybrat jeden pro dnešní večeři, můžete si jich navolit více, třeba na celý týden. Podle nákupního seznamu nakoupít, a pak už potřebné přesouvat z lednice do Thermomixu ®. Průvodce vařením vás díky barevnému dotykovému displeji navede, nemusíte nic tisknout nebo koukat přes rameno do počítače. Digitální recepty jsou přímou součástí nového Thermomixu ®.


Hlavní výhody Thermomixu ®

  • 12 přístrojů v jednom
  • Platforma Thermomix ® recepty
  • Zdravé a šetrné vaření


Platforma Thermomix ® recepty
Díky platformě Thermomix ® recepty si na webových stánkách www.mujthermomix.cz vybíráte z kolekcí receptů. Každá kolekce je tématická a obsahuje celkem 3-11 receptů. Na vyzkoušení platformy Thermomix ® recepty se nabízí Úvodní kolekce, jejíchž 17 receptů vám představí vaření od předkrmu, přes polévku, hlavní jídlo až po dezert. Všechny tyto recepty jsou testovány a jejich výsledek je proto zaručen. Také poleva nebo osvěžující nápoj připravený na novém Thermomixu® vám jistě přijde vhod! Mezi další přednosti platformy Thermomix ® recepty patří možnost použití receptů, které najdete na vašem Thermomix ® chipu s recepty a také užitečný plánovač vašeho vaření, který v sobě obsahuje také automatické vytvoření nákupního seznamu.

Inspirace, pohodlnost a zdravé zpracování potravin
Nový Thermomix ® poskytuje ještě větší záruky a to díky 130 rokům své historie. Na světě jsou milióny spokojených uživatelů, kteří šíří pozitivní reference, a to nejen o velmi šetrném zpracování surovin. S Thermomixem ® pracuje spousta odborníků po celém světě, Thermomix ® má dlouhodobou životnost a můžete se na něj vždy spolehnout.

Jste zvědaví na nový Thermomix ®? Kontaktujte nás, rádi vám předvedeme všechny jeho přednosti. http://novy.thermomix.cz