Thermomix® kuchařka vyhrála hned dvakrát


Thermomix® kuchařka vyhrála hned dvakrát

Meryl Streep a Leonardo DiCaprio dostávají filmové Oscary. Ocenění ve světě gastronomie se nazývá „Gourmand World Cookbook Award“ a obdržet ho znamená obrovskou čest. Máme pro vás skvělou zprávu. Vorwerk získal tyto prestižní ceny hned dvě!

V hledišti panuje napětí. Moderátor se nadechuje a do ticha oznamuje: „Cena pro nejlepšího vydavatele v kategorii kuchařek putuje do Vorwerku!“ Naši čtyři kolegové Fredriuk Lundqvist, Miranda Li, Magdalena Kruk-Olpinsky a Corinna Haase nevěřícně vystupují na jeviště a s hrdostí přebírají ocenění. Je to výjimečný pocit, protože Vorwerk je první společnost, která tuto cenu dostala, aniž by zároveň byla vydavatelství. A tím to rozhodně nekončí. Naše mezinárodní kuchařka „Skvělá chuť na každé úrovni“ získává třetí místo v kategorii Nejlepší firemní kuchařka. Gratulujeme!

Testováno Thermomix® odborníky

Thermomix kuchařky jsou mezi svými fanoušky oblíbené po celém světě. Co je na nich tak speciálního? Všechny recepty jsou vyvinuty speciálně pro Thermomix® a kombinují všechny jeho funkce a možnosti vaření. Náš receptový tým testuje každý recept tak dlouho, dokud si není jist, že se povede opravdu každému se vždy dokonalým výsledkem. Oceněná kuchařka „Skvělá chuť na každé úrovni“ je pouze jednou z mnoha mezinárodních publikací, ve které jednotlivé země „daly dohromady“ to nejlepší ze svých kuchyní.

Z mixovací nádoby do Varoma

Příprava zeleniny a ryb na páře, těstovin ve varném košíku nebo krémových omáček v mixovací nádobě – to je vaření v Thermomixu®. Díky dvanácti odlišným funkcím tak můžete připravit lahodné menu v jeden okamžik a v jednom přístroji. Jednotlivé úrovně Thermomixu® (od mixovací nádoby až po Varoma systém) nabízejí nekonečně mnoho možností, co uvařit. Od orientálních pokrmů a exotických specialit až po typicky české speciality, jako je hovězí guláš, svíčková omáčka nebo vánočka. Funkce Průvodce vařením vás krok za krokem provede přípravou jídel tak, jako by s vámi vařila vaše babička nebo špičkový šéfkuchař. Vždy s perfektním výsledkem.

Crème de la crème

Gourmand World Cookbook Award každý rok oceňuje ty nejlepší kuchařské publikace. Řečeno gastronomickou terminologií, vybírá tu „nejkrémovější smetanu mezi smetanami“, tedy crème de la crème. Prestižní světová soutěž o nejlepší kuchařskou knihu Gourmand World Cookbook Awards byla založena Edouardem Cointreauem v roce 1995 a každý rok vyhodnocuje nejlepší kuchařské knihy a knihy o víně z celého světa. A to jak tištěné, tak ty digitální. My už se těšíme na další ročník a věříme, že příběh úspěchu Thermomix® bude pokračovat.