THERMOMIX® TM5 sbírá ceny


Nový Thermomix® TM5 sbírá ocenění jedno za druhým. Na začátku roku získal hned čtyři vítězství v různých kategoriích prestižní soutěže Plus X Award. A nyní si připsal na konto absolutní vítězství a ocenění Nejlepší produkt roku 2015/2016 mezi všemi multifunkčními kuchyňskými spotřebiči.

Thermomix® TM5 získal v únoru 2015 ve světové soutěži Plus X Award ocenění ve čtyřech kategoriích: High Quality (vysoká kvalita), User Friendliness (uživatelsky přívětivé), Desing a Functionality (funkce). Soutěž je zaměřená na inovativní technologie, které pomáhají usnadnit a zpříjemnit každodenní život. Zároveň však myslí na ekologii a kvalitu zpracování. Pomáhá tak uživatelům při jejich nákupech a rozhodování o tom, který produkt a proč si vybrat. Hlavními hodnotícími kritérii jsou: mimořádnost designu, inteligentní a uživatelsky přívětivé řešení operačního systému, ergonomika, kvalita materiálů atd. V neposlední řadě však porota hodnotí tzv. „plus X faktor“, kterým se produkt stává výjimečným oproti konkurenci a zaujímá tak právem místo lídra a inovátora v rámci trhu.

 

Thermomix ® nyní opět zabodoval a získal jedno z nejprestižnějších světových ocenění! Porota Plus X Award udělila Thermomixu ® TM5 absolutní vítězství a titul Nejlepší výrobek roku 2015/2016 v kategorii Multifunkční kuchyňské spotřebiče. Touto pečetí kvality se může chlubit vždy jen jeden produkt. Je k tomu zapotřebí získat nejvyšší počet ocenění v předchozím klání. „Toto vyznamenání pro Thermomix® TM5 je odměnou pro všechny lidi, kteří byli zapojení do jeho vývoje a výroby. Děkuji všem, kteří svými nápady, kreativitou a pevným odhodláním přispěli k úspěchu Thermomixu ®,“ řekl Andreas Friesch za vedení společnosti Vorwerk Deutschland Stiftung & Co.