THERMOMIX ® COOK-KEY ® - PŘIPRAVTE SE NA PŘECHOD K PLNĚ DIGITÁLNÍMU VAŘENÍ


Nové příslušenství pro váš Thermomix ® TM5 jsme nazvali  Cook-Key ®. V budoucnu budete mít možnost poslat své oblíbené recepty z Platformy Thermomix ® recepty nebo z Official Thermomix ® App 2.0 přímo na dotykový displej svého Thermomixu ® TM5 prostřednictvím bezdrátového připojení k internetu. Veškeré recepty obsahují revoluční funkci Průvodce vařením, která vás provede krok za krokem jednotlivými fázemi přípravy pokrmu.

VORWERKOVÁ KVALITA

Cook-Key ® je v současné době intenzivně testováno po celém světě. Pro uvedení nového příslušenství na trh je tato testovací fáze nezbytná, a to k zaručení kvality, na kterou společnost Vorwerk klade velký důraz. Všichni stávající i budoucí majitelé Thermomixu ® se mohou těšit na zcela nové a skvělé příslušenství. Cook-Key ® bude kompatibilní se všemi modely Thermomix ® TM5.

BUDOUCNOST DIGITÁLNÍHO VAŘENÍ

Cook-Key ® je další inovací digitálního světa Thermomixu ®. Nejprve jsme vytvořili revoluční funkci Průvodce vařením a Platformu Thermomix ® recepty. Průvodce vařením garantuje zaručený výsledek. Při přípravě pokrmů vás krok po kroku provede jednotlivými fázemi. Čas a teplota jsou přednastavené, vy pouze vkládáte jednotlivé ingredience. Platforma Thermomix ® recepty nabízí rozsáhlou databázi receptů obsahujících funkci Průvodce vařením. V současnosti můžete digitální recepty spravovat ve vaší Pokladnici. Díky připravovanému příslušenství Cook-Key ® si budete moci své oblíbené recepty zobrazit přímo na displeji Thermomixu ® TM5. Budete je tak mít k dispozici pro každodenní vaření!

http://cook-key.cz/