Thermomix TM31 má stále co nabídnout


Thermomix řady TM 31 sice není žádnou novinkou, ale i přesto je velmi ceněným a prověřeným pomocníkem v mnoha kuchyních po celém světě. Díky bohaté škále příslušenství a rozsáhlé receptové komunitě může být každý den jiný.

Francouzský šarm, německá síla
Jeho starší bratři byli původně k dostání pouze ve Francii, Belgii a na Martiniku. Francouzský styl a elegance jeho provedení ale nebylo tím jediným, čím si získal příznivce. V jeho ladném těle totiž pracuje německý motor. Silná, výkonná a hlavně odolná mechanika pověstné německé preciznosti zaručila, že Thermomix  zvládne i ty největší výzvy. Toto německo – francouzské spojenectví  si tak postupem času vydobylo dobré jméno i za hranicemi mateřských zemí. A odtud dál do světa.

Výkonný i po letech
O jeho kvalitách svědčí i fakt, že ačkoli byl Thermomix  TM 31 uveden na trh už v roce 2004 je stále oblíbeným pomocníkem mnoha spokojených kuchařů a kuchařek. Je to právě důraz na kvalitu a životnost, které stojí za jeho úspěšnou expanzí. Během let prodělal vzhled i technika Thermomixu  celou řadu změn. Původní počet funkcí se ze sedmi rozrostl na dvanáct. Thermomix  se naučil nejen promíchávat, mixovat, krájet a mísit, ale také vařit, vařit v páře, vážit, mlít, hníst, šlehat, udržovat obsah blízko bodu varu a emulgovat. Výkonný motor rotuje rychlostí až  10 200 otáček za minutu. Díky tlačítku Turbo dokáže například z cukru krystal za pár vteřin umlít jemnou moučku.

12 v 1
Thermomix  TM 31 se může pyšnit dvanácti funkcemi, které zastanou dvanáct samostatných kuchyňských přístrojů. Zvládnou míchat, připravovat jídlo v páře, mixovat, vážit, promíchávat, mlít, šlehat, emulgovat, ohřívat, hníst, vařit a sekat. Thermomix je zkrátka dokonalý kuchyňský přístroj, který by měl mít doma každý, kdo chce ušetřit peníze a prostor v kuchyni. Je také ideálním pomocníkem pro všechny, kteří potřebují více času pro rodinu a přátele. Údržbu usnadňuje speciální samočisticí mechanismus, který po skončení práce usnadní odstranění nečistot a zbytků jídla.

Příslušenství
Jste se svým Thermomixem TM 31 spokojeni, jen byste potřebovali obměnit příslušenství? Nebo jen doplnit to stávající? Žádný problém. V e- shopu http://shop.vorwerk.cz/thermomix_cz naleznete bohatou nabídku od těsnícího kroužku po celé komplety. Například u systému Varoma lze koupit pouze tácek, víko nebo mísu stejně dobře jako celý komplet. Stránky jsou zpracovány přehledně a intuitivně, celým nákup nezabere mnoho času. Od zaplacení zboží na jeho cestě k vám uplyne zhruba pět pracovních dní. Při objednávce nad 500 Kč je doprava zdarma.

Snazší život
Příprava vašich oblíbených jídel je s Thermomixem TM31 mnohem jednodušší. Například rýžovou kaši. V klasickém hrnci vyžadovala neustálý dozor a míchání. V opačném případě by se spálila. S Thermomixem je kaše hotová do půl hodiny. A  díky regulaci teploty nemusíte se nastane, že by se mléko připálilo. Nebo nejběžnější kuchyňská činnost: příprava cibule. Neobejde se bez ní takřka žádné jídlo. Při jejím krájení bylo potřeba dávat pozor na prsty i slzy. Thermomix má za sedm vteřin hotovo. Celý guláš pak zvládnete za hodinu. Bez míchání a připálenin.

Více informací naleznete na http://thermomix.vorwerk.cz