Vyzkoušejte si výhody Cookidoo® členství na vlastní kůži


Když se řekne členství, hodně lidem se vybaví aktivita v určité organizaci, která pod svá křídla schraňuje podobné nadšence. Nebo plastové kartičky obchodních domů, díky kterým dostanete slevu či výhodu. Tak Cookidoo® členství Standard je něco mezi tím. Nejenže jsou v našem „klubu“ milovníci dobrého jídla a vaření, ale ještě s ním ušetříte za nákup samostatných kolekcí, o kterých jste vždy snili.

Měsíc plný objevů

Kupujete neradi zajíce v pytli? Pak přesně pro vás jsme připravili zkušební členství Pokud jste zatím neměli možnost si Cookidoo® členství vyzkoušet, máme pro vás nabídku 30 dnů plných objevování, ochutnávání a vaření jakéhokoliv receptu z platformy Cookidoo®, která se pro vás na tuto dobu zcela otevře. Blíže se například seznámíte s možností vytvořit si osobní seznamy. Jsou plně digitální, takže se nestane, že vám na ně ukápne rajská omáčka nebo ztratíte recept na babiččin švestkový koláč. Kromě toho díky funkci Průvodce vařením dosáhnete vždy perfektního výsledku, pokud se budete držet přesně jeho instrukcí. Čas, teplota i rychlost otáček jsou již přednastaveny. Vy jen přidáváte ingredience. A zatímco Thermomix® vaří, vy se můžete věnovat svým blízkým nebo koníčkům.


Půl roku prázdnin

Koupí Coo-Key® (nebo Thermomixu® s Cook-Key®) od nás získáte jako poděkování za projev důvěry šestiměsíční Cookidoo® členství Start zdarma. Tady už je doba na otrkání delší a nabízí hlubší přehled o tom, co všechno s Cook-Key® dokážete. Tak třeba naplánovat si týdenní menu od pondělí do neděle (a další neděle, další neděle…) od snídaně, přes svačinky až po večeře. Je to tak snadné, že to zvládnou i děti. Jediné, co k tomu potřebujete je počítač, tablet, notebook nebo chytrý telefon. Jedním tahem, bez listování v kuchařkách a stresu poskládáte jednotlivé pokrmy tak, aby v týdnu nezabraly více jak 30 minut, o víkendu si uvařte i něco náročnějšího. To vše se objeví na displeji vašeho Thermomixu, jakmile si synchronizujete platformu Cookidoo® se svým Cook-Key®. Po půl roce už bude váš Thermomix obsahovat pěknou řádku receptů, které jste si na něj zaslali.

Lítáme v tom

Po půl roce[size= 8.0pt; line-height: 107%], [/size]kdy vám Cookidoo® nabízí dennodenní inspiraci k vaření přijde zásadní otázka: mám si prodloužit Cookidoo® členství? Bude se mi stýskat po vypečených rohlíčcích s domácím máslem a marmeládou k snídani, které měl Thermomix® hotové raz dva? Kdo mi uvaří to famózní hovězí po Burgundsku, aniž bych strávil u sporáku hodiny mícháním? Odpověď je: „Chci si Cookidoo® členství prodloužit ještě dnes! Roční Cookidoo® členství Standard vás přesvědčí o tom, že na dobré a kvalitní věci, které usnadňují práci si lehce zvyknete. Za 660 Kč ročně získáte neomezený přístup ke všem kolekcím, receptům, svým osobním seznamům a poznámkám. A co je nejlepší, vše si můžete zaslat na displej vašeho Thermomixu. Přístup budete mít na Cookidoo i k nákupním sezamům, které se vygenerují z každého vašeho týdenního plánu a odešlou se na váš (nebo partnerův) e-mail. V obchodě si pak na obrazovce chytrého telefonu odškrtáte vše, co potřebujete k vaření.

Takže: máte naší kartičku? Tedy vlastně: už máte aktivované Cookidoo® členství Standard? Smile