Fórum Nové kuchařky na našem E shopu



6 příspěvků | Poslední odpověďsort

Každá kuchařka ve v něčem originální a jediněčná, proto je všem doporučuji! Kuchařka "Něco k pití" je opravdu bombastická na letní večírky. Z tolika druhů drinku si vybere určitě každý. Díky kuchařce "Cestování s Thermomixem" můžeme být doma v pohodlí naší kuchyně, a přesto si uvaříme Řeckou či Portugalskou specialitku Smile


Všechny kuchařky jsou skvělé:-)


Pečte s námi

Kuchařka "Pečte s námi" pro Thermomix TM 31

O této kuchařce

 Pečení je tradicí a neoddělitelně patří ke každému životnímu stylu mnoha rodin nejen u nás. Díky klasickým českým receptům, jako například povidlové buchty či moravské koláče, různé dezerty, cukroví, chléb a další slané pečivo si tuto knihu zamiluje každý. V kuchařce najdete více než 90 receptů. Thermomix doporučuje: Tvarohový koláč s jablky, Pařížský dort, Marlenka z Thermomixu, Medvědí packy, Pivní chléb, Sýrové tyčinky.


Vážení příznivci dobrého vaření,

máme pro vás skvělou zprávu. Škála toho, co můžete v Thermomixu připravovat se zaručeným výsledkem, se opět rozšířila, neboť od 3.9. si můžete na našem E shopu zakoupit tři nové kuchařky. Dodržujete zdravý životní styl nebo jen rádi vaříte v páře? Pak je tu pro vás "Plnou parou vpřed". Rádi cestujete a poznáváte cizí kuchyně ? Nyní vám stačí otáčet stránky "Cestování s Thermomixem". Chystáte večírek? Inspirujte se s "Něco k pití?". Kuchařky si můžete objednat na našem E-shopu http://shop.vorwerk.com/vorwerk_cz/thermomix-cz/kucharky.html.

Tak s chutí do toho!

Váš tým Thermomixu