Fórum Soutěž se Světem receptů! Vyhrajte nový Thermomix!


Edited by: Mixinka Thermomixová on 11/28/2011 - 12:10

2 příspěvků | Poslední odpověďsort

Milí uživatelé Thermomixu,

ode dneska začíná soutěž, ve které každý z Vás může něco získat a vyhrát. Party

Soutěžíme o 500 krásných nástěnných kalendářů pro rok 2012. Získá je prvních 500 registrovaných uživatelů.Pokud jste již registrování - šanci na získání kalendáře máte také - stačí vyplnit do svého profilu plnou adresu, telefon.Mimo to ode dneska také soutěžíme o nový Thermomix TM31 a další hodnotné ceny.Stačí, když  přidáte svůj originální recept a přihlásíte jej do soutěže. Do soutěže můžete samozřejměpřihlásit i svůj již zveřejněný recept. Pouze však pod podmínkou, že se v minulosti ještě žádné soutěže na Světě receptů nezúčastnil.

Cooking  7

Kdy soutěž začíná? soutěž začíná 28.11.2011. Se svým receptem se můžete zúčastnit do 30.1.2012. Hlasování pro nejlepší recepty začíná 30.1.2012 do 20.2.2012.   Kdo se může zúčastnit? Všichni uživatelé Světa receptů s bydlištěm na území ČR se mohou zúčastnit.   Kolik receptů mohu přihlásit do soutěže? Soutěže se můžete zúčastnit s tolika recepty, kolik si budete prát. Pouze jeden Váš recept však muže vyhrát cenu.   Jaký recept mohu přihlásit do soutěže? Do soutěže můžete přihlásit jakýkoliv recept, pokud se alespoň v jednom z kroků používá Thermomix.Můžete samozřejmě vytvořit či přidat recept pouze pro účel účasti v soutěži.

Jak vložím recept do soutěže?Recept se automaticky zařadí do soutěže, jakmile vyberete tuto možnost na stránce pro vložení.Dejte tedy: Přidat recept. Na stránce pro přidání receptu nahoře u volby "Přihlásit recept do soutěže" zvolte "Ano" a potvrďte zaškrtnutím políčka níže souhlas s pravidly soutěže.

Mohu do soutěže přihlásit svůj recept, který je již na Světě zveřejněný?Ano.Do soutěže můžete přihlásit kterýkoliv již přidaný recept s výjimkou receptu, který již byl přihlášen do předešlé soutěže. Jednoduše zvolte Moje recepty a recept přihlašte kliknutím na "Přihlásit recept do soutěže". Zobrazí se Vám podbarvené pole, kde můžete přihlásit recept a zaškrtnout souhlas s pravidly soutěže.   Jaké minimální podmínky musí recept splňovat? Recept musí být kompletní a mel by obsahovat úplný seznam surovin, stejně jako detailní popis přípravy a alespoň jednu fotografii. Dále je nutné, aby se jednoznačně jednalo o Váš recept.   Jak probíhá hlasování? Hlasování o nejlepší recept proběhne v období od 30.1.2012 do 20.2.2012. Hlasy, které recepty získají před či po tomto období, nebudou mít na umístění v soutěži vliv. Hlasování do soutěže bude používat stejný systém hodnocení s 5 hvězdičkami, bude však od běžného hodnocení receptu oddělené.   Co dál bychom měli vedet? Účastí v soutěži souhlasíte s jejími podmínkami. Vyplňte prosím každé pole Vašeho profilu. Účast s druhým uživatelským účtem není povolena.  Recepty z takovýchto účtů budou odstraněny. Stejně tak budou ze soutěže odstraněny fiktivní úcty.

 

Držím Vám palce a těším se na Vaše receptíky! Cooking  10

Otevírám zde prostor pro Vaše dotazy k soutěži.