Fórum Velká podzimní soutěž



2 příspěvků | Poslední odpověďsort

Vážení přátelé,

v pondělí 17.9.2012 začíná nová soutěž, nazvaná Velká podzimní soutěž. Jejím cílem je získat od vás recepty pokrmů, které jste jedli na dovolené, ať už tuzemské nebo zahraniční. Doba vymezená pro vkládání receptů je 14 dní, tj. do 30.9. Následující dva týdny proběhne testování receptů a 14.10. 2012 bude vyhlášeno pět vítězů.

Recept by měl být typický pro nějakou oblast, kraj, zemi či kontinent a tato specifikace by se měla objevit i v názvu, tj. např. „Italská pizza s krevetami“ nebo „Rožnovské frgály“, německé špercle“ atd. Porotci nebudou hodnotit to, jak recept odpovídá skutečnému originálu pokrmu, ale to, jak pokrm chutná  a vypadá a jak soutěžící dokázali tento pokrm popsat v receptu pro Thermomix . Důležitým faktorem pro hodnocení bude kvalitní popsání samotného receptu.

Recepty bude hodnotit tým testerů a vybere pět nejlepších. Odměnou pěti vítězům bude kvalitní hřejivá deka s polštářem s příjemného měkkého materiálu.

Velmi se těšíme, jaké recepty se nám sejdou, výsledek jistě bude inspirativní pro všechny! Neváhejte a zúčastněte se! Každý z vás si jistě na dovolené rád pochutnává na krajových specialitách, zkuste si je tedy připravit v Thermomixu, vytvořte recept a vložte jej na Svět receptů.

S pozdravem,

Váš tým Thermomixu