3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Tatarák z lososa


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

  • 1 čajová lžička pepře celého, růžového, plus trochu na ozdobu
  • 2 snítky kopr, čerstvý, pouze lístky, kousek navíc na ozdobu
  • 300 g losos, filet, čerstvý, kvalitní a čerstvé, bez kůže, překrojené na 3 kusy
  • 40 g citrónová šťáva
  • 2 polévkové lžíce olivový olej
  • 0,5 čajové lžíce vorčestrové omáčky
  • 0,5 čaj, ové lžíce soli
  • 1 ždibec pepř, mletý
  • 100 g listů řeřichy, nebo míchaného salátu
  • 6
    5min
    Doba přípravy 5min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Recept je vytvořen pro
    TM 31
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte růžový pepř a kopr a sekejte 5 vteřin/rychlostí 6. Stěrkou seškrábněte suroviny na dno.
    2. Přidejte kusy lososa, citrónovou šťávu, olivový olej, Worcesterskou omáčku, sůl a pepř a mixujte 4 vteřiny/ Counter-clockwise operation /rychlostí 5.
    3. Na 6 talířků rozložte lístky řeřichy, na ně navršte tatarák z lososa a ozdobte růžovým pepřem a koprem. Podávejte studené.
10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Recept je výborný, škoda že

    Vložil lussy on 30. listopadu 2013 - 13:50.

    Recept je výborný, škoda že si ho člověk nemůže dělat každý týden,  tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Tatarák výborný, ale když mám

    Vložil Jan Stříbrný on 23. listopadu 2013 - 21:17.

    Tatarák výborný, ale když mám filet vcelku je mi ho líto rozsekat...

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,