Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
- 1 čajová lžička pepře celého, růžového, plus trochu na ozdobu
- 2 snítky kopr, čerstvý, pouze lístky, kousek navíc na ozdobu
- 300 g losos, filet, čerstvý, kvalitní a čerstvé, bez kůže, překrojené na 3 kusy
- 40 g citrónová šťáva
- 2 polévkové lžíce olivový olej
- 0,5 čajové lžíce vorčestrové omáčky
- 0,5 čaj, ové lžíce soli
- 1 ždibec pepř, mletý
- 100 g listů řeřichy, nebo míchaného salátu
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Do mixovací nádoby vložte růžový pepř a kopr a sekejte 5 vteřin/rychlostí 6. Stěrkou seškrábněte suroviny na dno.
- Přidejte kusy lososa, citrónovou šťávu, olivový olej, Worcesterskou omáčku, sůl a pepř a mixujte 4 vteřiny/
"Zpětný chod" /rychlostí 5.
- Na 6 talířků rozložte lístky řeřichy, na ně navršte tatarák z lososa a ozdobte růžovým pepřem a koprem. Podávejte studené.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Na efekt podávejte s avokádem.
Komentáře
Přidat komentářRecept je výborný, škoda že
Recept je výborný, škoda že si ho člověk nemůže dělat každý týden,
Tatarák výborný, ale když mám
Tatarák výborný, ale když mám filet vcelku je mi ho líto rozsekat...