3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

pribináček jako kupovaný (vanilka/čoko)


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

2 porce/porcí

  • 1 kus plnotučný tvaroh
  • 1/2 kus šlehačka ke šlehání 30%
  • 2 balíčky vanilkový cukr, lze nahradit vlastnoručně vyrobeným (rozemletý cukr krystal s vanilkovým lukrem)
  • cukr dle chuti
  • kakao holandského typu, pokud budete chtíi čokoládový (lze nakombinovat - duo)
  • 6
    10min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 5
      Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
      Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
  • 9
5

Příprava

    pribináček
  1. Vezmu si tvaroh společně s vanilkovým cukrem, vložím do nádoby, chvíli mixuji asi tak 30 sek R max 3. Po té vložím šlehací metlu a asi 2-3 minuti šlehám R 2 a při tom přidávám šlehačku případně cukr dle chuti. Pokud chcete čokoládový, přídám dle chuti kakao. Já dělala duo. Odebrala jsem si půlku krému a do zbylého jsem zamíchala kakao. Skleničky jsem plnila pomocí stěrky půl na půl. U dcery měl úspěch. Nooo vlastně i u tatínka, který z chutí vyblízal nádobku :o)

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Zatím jste nenapsali žádné komentáře.