3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Povidla z jablek


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

0 porce/porcí

  • 1000 gramů jablek odpeckovaných a zbavených jadřince
  • 1 odměrka vody
  • 2 čajové lžičky skořice, mletá
  • 2 čajové lžičky vanilkový cukr, domácí výroba
  • 3 kusy hřebíčku celého
  • 100 gramů cukru krystal
  • špetka badyánu mletého
5

Příprava

  1. Oloupaná, odjadřená jablka omyjeme a vložíme do Closed lid.Rozmixujeme 10sek./R5-6.








  2. Přidáme ostatní suroviny a zahříváme 10min/100°C/R2-3.Poté Varoma/30min/R2-3. Na víko dáme odměrku nakřivo, aby povidla neprskala. Pokud je chceme tužší, prodloužíme dobu vaření na 50min.









  3. Poté plníme do vymytých sklenic a zaváříme v myčce na nádobí na program s největší teplotou, nebo klasicky.



10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Cukr můžete vynechat, i tak chutná skvěle.





















Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Zatím jste nenapsali žádné komentáře.