Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
0 porce/porcí
- 500 g jahoda
- 500 goloupané a nkrájené rebarbory
- 1 lžíce citronové šťávy
- 500 g želírovacího cukru, 2:1
-
6
30min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9Bez masa Dětské jídlo Bez mléka Bez vajec Bezlepkové Bez laktózy Chuťovka Evropské rakouské brtiské a irské holandské francouzské německé polské Jídlo s sebou Recepty šéfkuchaře Vaření pro velkou rodinu Vaření pro jednotlivce Vaření pro 2 osoby Vaření pro studenty Vaření pro starší osoby Party Raut Dovolená Narozeniny Piknik Grilování Dárek Děti v kuchyni Snídaně Svačina Letní Přírodní Kreativní Vaření Pomazánka
5
Příprava
- Jahody a rebarboru dáme do
"Zamknout mixovací nádobu" a při rychlosti 6 rozsekáme.
- Přidáme citronovou šťávu a cukr a vaříme 13 minut/100°/rychlostí 2.
- Ještě horké rozdělíme do sklenic,dobře uzavřeme,postavíme víčkem dolů a necháme vychladnout.
- Potom už jenom mlsáme.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Rebarboru zbavte tvrdých vláken důkladně, v marmeládě by jinak dělala neplechu.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář(bez předmětu)
Dobrý nápad.
Dobrý nápad.
Škoda, že rebarbory máme
Škoda, že rebarbory máme vždycky mnohem víc, než jahod
hodné zajímavé chuťe se
hodné zajímavé chuťe se "perou" v boudocnu vyzkouším
(bez předmětu)
:) :)