Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Brambory v alobalu s bylinkovým tvarohem
- 8 kusů středně velkých brambor
- 250 gramů netučného tvarohu
- 4 polévkové lžíce netučného mléka
- 1 čajová lžička sekané petrželky
- 1 čajová lžička sekané pažitky
- trochu černého pepře a soli
-
6
1h 5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
- Nasadíme šlehací metličku.
Do mixovací nádoby dáme netučný tvaroh a mléko, a mixujeme 5 sekund mícháme R/3.
Přidáme sůl, pepř, petrželku a pažiku ještě promícháme 10 sekund R3
Troubu přededehřejeme na 200°C.
Brambory důkladně omyjeme a osušíme.
Každý brambor zvlášť zabalíme do kousku alobalu a pečeme v troubě na středním roštu asi hodinu.
Brambory vyndáme z trouby, alobal rozevřeme a brambory nakrojíme.
Otvor naplníme bylinkovým tvarohem a brambory podáváme.
Brambory v alobalu s bylinkovým tvarohem
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
K pečeným bramborám se velmi dobře hodí hlávkový salát.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářBrambory z alobalu mají
Brambory z alobalu mají výbornou chuť
Trochu bez chuti...
Trochu bez chuti...