3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Kořeněné fazolové karbanátky


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

8 kus/kusů

Kořeněné fazolové karbanátky

  • 800 gramů konzervy míchaných luštěnin
  • 1 kus cibule,česnek
  • 1 kus červené chilli (bez semínek)
  • bylinky (petržel, pažitka, koriandr)
  • 2 polévkové lžíce hladká mouka
  • 3 polévkové lžíce slunečnicový olej
  • sůl,pepř
  • 1 kus čerstvé housky
  • salát,rajčatové a okurkové plátky
  • 6
    50min
    Doba přípravy 30min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

    Kořeněné fazolové karbanátky
  1. Do mixovací nádoby vložíme luštěniny,cibuly,česnek,chilli a bylinky.

    Sekáme 10 sekund R/5.

    Ochutíme solí a pepřem, nasadíme šlehací metličku a mícháme 8 sekund R/3.

    Vytvarujeme karbanátky, posypeme moukou a dáme chladit na 30 minut do lednice.

    Smažíme 3-4 minuty z každé strany než zhnědnou.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Metlička
    Metlička
    koupit nyní
  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Podáváme v housce se salátem, rajčetem a okurkou.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • ingredience se vnich proleží

    Vložil lussy on 1. prosince 2013 - 14:32.

    ingredience se vnich proleží a přidají na chuti

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Přípravě rozumím , ale proč

    Vložil Jan Stříbrný on 30. listopadu 2013 - 00:37.

    Přípravě rozumím , ale proč je mám chladit???

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • ..a navíc zdravé.

    Vložil yvonaj on 4. listopadu 2013 - 17:25.

    ..a navíc zdravé.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Mňamka. Ke snídani či k

    Vložil Megin on 8. října 2013 - 00:32.

    Mňamka. Ke snídani či k večeři.  Cooking 6

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,