Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
30 kus/kusů
- 70 gramů mandlové vločky
- ½ svazku pažitky, nasekané
- 250 gramů sýru Eidam 30%
- 30 gramů tatarská omáčka
- 1 plechovka tuňáku, ve vlastní šťávě (čistá hmotnost 120 g), dobře okapaného
- ½ čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky bílý pepř, mletý
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
-
[color=#000000; font-size: small]Mandlové lupínky orestujte na pánvi bez oleje a nechte vychladnout.[/color]
[size= small]2. Do mixovací nádoby přidejte zbylé suroviny a zamíchejte 15 sek./rychlost 4.[/size]
[color=#000000; font-size: small]3. [/color]Čajovou lžičkou odkrajujte kuličky nebo nočky, obalte je v mandlových lupíncích a až do podávání uložte v chladu.
[color=#000000; font-size: small] [/color]
[size= small]Tip[/size]
[color=#000000; font-size: small] [/color]
Suroviny zpracovávejte pokud možno studené. Pokud je sýrová hmota příliš měkká a špatně se tvaruje, uložte ji na chvíli do lednice
10
11
Komentáře
Přidat komentářKdo jezdí na porady do Prahy
Kdo jezdí na porady do Prahy tak ochutnal. Úžasné.
Tuňáka miluju, stejně tak i
Tuňáka miluju, stejně tak i mandle, mockrát děkuji
je to pochoutka
chtěla jsem se zeptat, zda
chtěla jsem se zeptat, zda lze lupínky orestovat i v Thermomixu.