Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
30 kus/kusů
- 70 gramů mandlové vločky
- ½ svazku pažitky, nasekané
- 250 gramů sýru Eidam 30%
- 30 gramů tatarská omáčka
- 1 plechovka tuňáku, ve vlastní šťávě (čistá hmotnost 120 g), dobře okapaného
- ½ čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky bílý pepř, mletý
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
5
Příprava
[color=#000000; font-size: small]Mandlové lupínky orestujte na pánvi bez oleje a nechte vychladnout.[/color]
[size= small]2.Do mixovací nádoby přidejte zbylé suroviny a zamíchejte 15 sek./rychlost 4.[/size]
[color=#000000; font-size: small]3. [/color]Čajovou lžičkou odkrajujte kuličky nebo nočky, obalte je v mandlových lupíncích a až do podávání uložte v chladu.
[color=#000000; font-size: small] [/color]
[size= small]Tip[/size]
[color=#000000; font-size: small] [/color]
Suroviny zpracovávejte pokud možno studené. Pokud je sýrová hmota příliš měkká a špatně se tvaruje, uložte ji na chvíli do lednice
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářKdo jezdí na porady do Prahy
Kdo jezdí na porady do Prahy tak ochutnal. Úžasné.
Tuňáka miluju, stejně tak i
Tuňáka miluju, stejně tak i mandle, mockrát děkuji
je to pochoutka
chtěla jsem se zeptat, zda
chtěla jsem se zeptat, zda lze lupínky orestovat i v Thermomixu.