Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
1 kus/kusů
Portugalský chléb
- 550 gram vody
- 720 gram hladké mouky
- 10 gram droždí
- 14 gram soli
- 1 čajová lžička kmín, celý
-
6
3h 20min
Doba přípravy 2h 40minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 6
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby. -
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby. -
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
Recept je vytvořen pro
TM 21
-
5
Příprava
- Vodu a hladkou mouku R6 20 vteřin,poté nechat 40' hydratovat.Následně přidáme droždí,sůl a kmín a program těsto 6 minut.Necháme 2hod kynout. Dáme do vymazané a vysypané formy s poklicí,nakrojíme a posypeme moukou a pečeme 30' na 230st,a 10' bez poklice.
Chléb
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Možno kombinovat různé mouky.Dávám 200g chlebové a zbytek hladké.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář