 
                                            
                                    - TM 31
Ingredience & Porce
- 500 gramů mrkev, na kousky
- 100 gramů pórek
- 1 kus rajče
- 500 gramů voda
- 1 kostka bujón (pro 0,5 l)
- 800 gramů brambora, nakrájených na čtvrtky
- sůl, dle chuti
- 4 plátky rybí filé, (zhruba 800 g)
- 1 kus citrón
- 4 čajové lžičky hořčice
- 50 gramů zakysaná smetana
- pepř černý, mletý, dle chuti
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Varoma Varoma
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- 1. Do mixovací nádoby vložte 200 g mrkve a pórek nakrájené na kousky a mixujte 6 sek. /rychlost 5. - 2. Do mixovací nádoby přidejte rajče, vodu a kostku bujónu. - 3. Předem očištěné a na čtvrtky nakrájené brambory dejte do košíku a lehce posolte, vložte do mixovací nádoby a uzavřete nádobu. - 4. Zbývající mrkev nakrájejte škrabkou na široké nudle a vložte do Varoma mísy. - 5. Každý plátek ryby položte na obdélník alobalu, pokapejte citronovou šťávou, potřete 1 lžičkou hořčice, 1 lžičkou zakysané smetany, osolte a opepřete. - 6. Ochucené plátky ryby zabalte do alobalu, položte na tácek z Varoma mísy, vložte do Varoma mísy, položte na víko Thermomixu a vařte 30 min./ Varoma / rychlost 1. - 7. Varoma mísu dejte stranou. Do mixovací nádoby přidejte zbytek zakysané smetany a mixujte 30 sek. / rychlost 10. - 8. Podávejte jako omáčku k rybím plátkům v alobalu se zeleninou. 
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
 
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Ryby jsou velmi zdravé a chutné
Rybu děláme často, ale v alobalu jsme ji ještě nezkusili, díky za tip
Vyzkouseno a misto file porce lososa - skvele! Doporucuji