 
                                            
                                    Doba přípravy
                                10min
                                                                    
                                                            Celkový čas
                                10min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porce/procí
                                
                                     120 
                                     g 
                                
                            Úroveň
                                snadný
                            Ingredience & Porce
Máslo
- 500 g smetany, min 30%, o pokojové teplotě
Příslušenství, které potřebujete
- 
                        
                         Metlička Metlička
- 
                        
                         Varný košík Varný košík
- 
                        
                         Stěrka Stěrka
- 
                        
                         Kompletní mixovací nádoba pro TM6 Kompletní mixovací nádoba pro TM6
Sdílet svoji aktivitu
Dnes vařím totoPříprava
- Do nádoby vložte metličku a nalijte smetanu a stloukejte máslo 3-4min/rychlostí 4, případně čas stloukání prodlužte, dokud nezískáte správnou konzistenci. 
- Nalijte obsah mixovací nádoby do košíčku, vylijte podmáslí a máslo propláchněte pod studenou vodou, pak pomocí naběračky, nebo rukou vymačkejte z másla zbývající tekutinu. 
- Máslo dejte do uzavíratelné krabičky a uschovejte v lednici. 
Postup
Model Thermomixu ®
- 
                     Recept je vytvořen pro Recept je vytvořen proTM 31
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Ostatní uživatelé také líbilo
Zobrazit podobné: 
                        
                         
                                     
                     
                                     
                         
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentáře
Dělám z domácí smetany a mňam mňam 
            
Doporučuji 40% smetanu. Je dražší, ale máslo chutnější než ze smetan s nižším procentem tuku. Je taky hotové za minutu.
není máslo jako máslo
Máslo si děláme a je to velká dobrota