Nacházíte se zde:


1 Chléb

3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Chléb


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

0 porce/porcí

Chléb

  • 1 kostka kvasnic
  • 1 kávová lž. cukru
  • 6 dcl vody, vlažné
  • 1 a půl káv. lž. soli
  • 3 velké lžíce octa
  • 1000 gramů hladká mouka
  • 6
    1h 30min
    Doba přípravy 30min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    střední
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 5
      Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
      Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
  • 9
5

Příprava

    Chléb
  1. Do misky dáme cukr a droždí utřeme do vláčné kaše. Směs předáme do nádoby a přidáme 6 dcl vlažné vody sůl kmín, 3 lžičky octa a 1 kg mouky. Zapneme na 15 minut rychlost těsto. Řádně vymíchané přendáme na plech s pečícím papírem a dáme do kulaté formy. Necháme 1 hodinu kynout. Poté potřeme vajíčkem, posypeme kmínem a uděláme do bochníku 3 dírky vařečkou. Pečeme 20 minut na 220 stupňů odděláme formu a dopékáme na 180 stupňů 40 minut.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Nic se nevyrovná čerstvému chlebu....

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 9. října 2016 - 06:05.

    Nic se nevyrovná čerstvému chlebu. V Thermomixu je příprava hračka. Děkujeme!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,