Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
12 porce/porcí
Kuřecí burgery plněné sýrem
- 1000 gramů kuřecích prsou, na kousky
- 1 kus červené cibule, na kouksy
- 30 gramů strouhanky
- 1 kus vejce, střední (53-63 gramů), slepičí
- 120 gramů oblíbeného sýra, pokrájeného na na 12 kostiček
- sůl, pepř, bylinky, podle chuti a nálady
-
6
16min
Doba přípravy 1minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
5
Příprava
- Cibuli vložte do mixovací nádoby a sekejte 3 vteřiny/rychlostí 6.
- Cibuli setřete stěrkou do mixovací nádoby a přidejte kuřecí prsa.
- Společně mixujte 30 vteřin/rychlostí 4.
- Přidejte strouhanku, vajíčko, dochuťte podle nálady solí, pepřem a bylinkami a opět mixujte 20 vteřin/rychlostí 4.
- Masovou směs rozdělte na 12 porcí.
- Z každé porce vytvarujte kuličku, do jejího středu vložte kostku sýra a dobře obalte masem. Poté zploštěte do tvaru hamburgeru.
- Pečte a grilujete na mírném plameni na pánvičce či grilu.
- Plňte do připravného pečiva, obložte zeleninou, sýrem a podávejte.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Velikost a počet kusů karbanátků přizpůsobte velikosti pečiva a strávníků.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář