3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Dušená játra na červeném víně


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Co je potřeba

  • 400 gramů vepřových jater
  • 125 gramů vepřové sádlo
  • 2 střední cibule
  • 3 střední papriky - červená.zelená a žlutá
  • 1 čajová lžička zázvor, suchý, mletý
  • 250-300 gramů červeného vína - Cabernet a pod.
  • 4 snítky zelené petrželky
  • 1/4 čajové lžičky soli a pepře
  • 1 masox
  • 1/2 čajové lžičky chili omáčky
5

Příprava

    Jak na to
  1. Cibuli olupeme, papriky očistíme a zbavíme jadřinců, obojí vložíme do TM a sekámeR 5 3-4 s. Přidáme sádlo a smažíme RGentle stir setting Varoma 15 min. bez odměrky (vička).přidáme zázvor a zamícháme R3, 5 s. přidáme na středně velké kousky nakrájená játra a smažíme Varoma R Gentle stir setting 10 min .Přilejeme víno, přidáme zbytek ingrediencí mimo škrobu a dusíme R Gentle stir setting 100st. C. 15 min. Na závěr přidáme škrob a provaříme R Gentle stir setting 5 min. 100st. C.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

jako přílohu podáváme rýži


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Škrob se používá k zahuštění

    Vložil Vorwerk vývoj receptů on 13. května 2014 - 16:58.

    Škrob se používá k zahuštění a je je potřeba 1/2 až 1 celá polévková lžíce. Pěkný den a dobrou chut', Thermomix

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Kolik toho škrobu?

    Vložil vlastahoffi on 11. května 2014 - 16:34.

    Kolik toho škrobu?

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Jak se játra podlijí vínem je

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 20:23.

    Jak se játra podlijí vínem je to hned jiná třídatmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Dobra kombinace jater a

    Vložil lussy on 28. listopadu 2013 - 18:24.

    Dobra kombinace jater a červeného vínkatmrc_emoticons.) oboje mám ráda, takže věřím, že jídlo bude mňamka!

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • Výborný. 

    Vložil Megin on 11. října 2013 - 16:42.

    Výborný.  Cooking 6

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,