Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Co je potřeba
- 400 gramů vepřových jater
- 125 gramů vepřové sádlo
- 2 střední cibule
- 3 střední papriky - červená.zelená a žlutá
- 1 čajová lžička zázvor, suchý, mletý
- 250-300 gramů červeného vína - Cabernet a pod.
- 4 snítky zelené petrželky
- 1/4 čajové lžičky soli a pepře
- 1 masox
- 1/2 čajové lžičky chili omáčky
-
6
6h 15min
Doba přípravy 15minDoba vaření/pečení -
7
střední
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
Příprava
Cibuli olupeme, papriky očistíme a zbavíme jadřinců, obojí vložíme do TM a sekámeR 5 3-4 s. Přidáme sádlo a smažíme R
"Jemné míchání" Varoma 15 min. bez odměrky (vička).přidáme zázvor a zamícháme R3, 5 s. přidáme na středně velké kousky nakrájená játra a smažíme Varoma R
"Jemné míchání" 10 min .Přilejeme víno, přidáme zbytek ingrediencí mimo škrobu a dusíme R
"Jemné míchání" 100st. C. 15 min. Na závěr přidáme škrob a provaříme R
"Jemné míchání" 5 min. 100st. C.
Jak na to
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tip
jako přílohu podáváme rýži
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářŠkrob se používá k zahuštění
Škrob se používá k zahuštění a je je potřeba 1/2 až 1 celá polévková lžíce. Pěkný den a dobrou chut', Thermomix
Kolik toho škrobu?
Kolik toho škrobu?
Jak se játra podlijí vínem je
Jak se játra podlijí vínem je to hned jiná třída
Dobra kombinace jater a
Dobra kombinace jater a červeného vínka
oboje mám ráda, takže věřím, že jídlo bude mňamka!
Výborný.
Výborný.