3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Brazilská čokoláda


Vytisknout:
Vytvořit variaci
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

  • 100 g hořké čokolády
  • 2 polévkové lžíce instantní kávy
  • 500 g mléka, tatra mléko nebo plnotučné mléko
  • 40 g rumu
  • 6
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
  • 9
5

Příprava

    1. Do mixovací nádoby vložte čokoládu a sekejte 10 sek./rychlost 9.
    2. Přidejte ostatní suroviny a vařte 10 min./90°C/rychlost 3 .
    3. Na závěr vyšlehejte 10 sek./rychlost 10.

     

     

     

     

10
11

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Vypadá skvělě. 

    Vložil lussy on 29. listopadu 2013 - 22:30.

    Vypadá skvělě.  Party

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • V závěru přidáváme ještě půl

    Vložil Marie Stříbrná on 17. září 2013 - 15:25.

    V závěru přidáváme ještě půl odměrky smetany, nápoj je pak krásně našlehaný tmrc_emoticons.)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,