Ingredience & Porce
2 porce/porcí
káva
- 2 čajové lžičky rozpustné kávy
- 200 g mléka plnotučného
- 2 čajové lžičky moninu brulee, lze koupit celou lahev Monin creme brulee
- 2 čajové lžičky třtinový cukr
-
6
13min
Doba přípravy 10minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
-
9
Příprava
1. Do mixovací nádoby dejte 2 lžičky kávy a k tomu 30 ml vody. vařte 2 minuty R1
2.Kávu si odložte do konvičky nebo malého hrnečku.
3. Do mixovací nádoby dejte mléko a nasaďte šlehací metličku. šlehejte 15 sek. R 9
4. Připravte si 2 sklenice do nich nejprve nalijte monin creme brulee a poté do každé 15 ml kávy. Oddělí se vám 2 vrstvy moninu a kávy,poté přidejte opatrně lžící do obou sklenic našlehané mléko a posypte třtinovým cukrem.
káva a šlehané mléko
Příslušenství, které potřebujete
-
Metlička
koupit nyní -
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
Tip
Můžete dosladit vanilkovým cukrem,ale monin je sám o sobě dost sladký.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářDobrý den, pozorná
Dobrý den, pozorná Ajinov82!
Tento recept není testovaný v naší thermomixové kuchyni, proto za něj nezodpovídáme.
Ale máte pravdu. Šlehací metlička by se měla používat maximálně do R4, jak je uvedeno v manuálu.Doporučujeme proto šlehat pouze do této rychlosti.
Recept můžete upravit podle svého a vložit jeho novou verzi. Jistě to ocení i ostatní uživatelé Thermomixu.
Děkujeme za upozornění.
šlehací metličkou šlehat na
šlehací metličkou šlehat na R9? :O
díky za dobrý typ
díky za dobrý typ
:love:no už na to mám chu´t