Přejít k hlavnímu obsahu

Fórum Vyndavání těsta na bagety, chleba...

Vlastní vyhledávání
Filtr

  • omezit na
  • datum

Zavřít
Seřadit podle:
Počet výsledků na stránku:

tmrc_emoticons.cooking_7 Viděla jsem u francouzských kolegů jednoduchý, ale bezvadný trik. Když chcete vyndat hotové těsto z nádoby, otočíte ji dnem vzhůru nad pekáč a povolíte úchyt nožů. Obyčejně mi vypadlo těsto i s noži. Když ale ještě rychle seshora zatočíte jenom vroubkovaným kolečkem, které noži otáčí, těsto vypadne překrásně samo.  tmrc_emoticons.cooking_7

 


tmrc_emoticons.wink skvělý tip tmrc_emoticons.smile a naprosto s tím souhlasím.


To je tak, když se Honza vydá do světa... To se musí zkusit!  tmrc_emoticons.cooking_7


U TM31 už to nedělám. U TM21 to bylo často třeba.


Ano takhle to jde nejlíp-když je nejhuř tmrc_emoticons.bigsmile


Tenhle způsob jsme nejčastěji dělali u TM 21 u TM 31 stačí opravdu jen otočit hřídelí a těsto krásně vypadne a nezbyde v nádobě ani kousek.