3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Dip z červené řepy


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Suroviny

  • 250 g červené řepy uvařené
  • 50 g křenu
  • mořská sůl
  • čerstvě mletý černý pepř
  • šťáva z citronu
  • 100 g zakysaná smetana
5

Příprava

  1. Nejprve nameleme čerstvý křen a to tak, že na rozjeté nože R10 vhodíme křen.
  2. Do Closed lid vložíme ostatní suroviny a pomocí stěrky sundáme ze stran křen a sekáme 6-10 sec/ R 6 na jemno.
  3. Podáváme k různým grilovaným masům. Je možno takto ochucenou červenou řepu podávat jako pomazánku, předkrm s bagetou, nebo vmíchat do salátu, pro zpestření.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Křen možno zaměnit za česnek, zázvor a popřípadě dochutit dalším kořením, nebo bylinkami.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář