3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Hrušková povidla - nejen pro celiaky


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

10 porce/porcí

Hrušková povidla

  • 1000 gramů hruška, hodně zralé
  • 1 kus vanilinový cukr
  • 1 kus středně velkého citrónu
  • 10 gramů zázvoru čerstvého
  • 5 kusů hřebíček
5

Příprava

    Hrušková povidla
  1. Do sekací nádoby přidáme očištěný zázvor a hřebíček , přesekáme 5.vteřin / r 4.Hrušky oloupeme, zbavíme jádřince a vložíme do sekací nádoby spolu s citrónovou šťávou, cukrem a vaříme 20.min / Varoma / r 1. Poté přesekáme 2.vteřiny / r 7. 

    Zda budou povidla třeba ještě osladit, přidejte ještě jeden vanilínový cukr.

  2. Hotová povidla lze ihned použít nebo nalijeme do vymytých a nahřátých sklenic. Uzavřeme a otočíme dnem nahoru.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Pro zjemnění chuti, můžete před dovařením přidat 2.lžíce rumu


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář
  • Hrušková povidla máme moc

    Vložil Jan Stříbrný on 1. prosince 2013 - 11:51.

    Hrušková povidla máme moc rádi a vTM jsou za chvilkutmrc_emoticons.-)

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • povidla jak je neznáte..hezký

    Vložil lussy on 19. listopadu 2013 - 22:47.

    povidla jak je neznáte..hezký nápad a hlavně jednoduše a rychle...

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,
  • - široké využití v kuchyni.

    Vložil kristina.livoreka on 28. října 2013 - 18:12.

    Love Party Cooking 7- široké využití v kuchyni. Kdo rád peče - uvítá.

    přihlaste se nebo zaregistrujte chcete-li připojovat komentáře,