3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Hrušková povidla - nejen pro celiaky


Vytisknout:
5

Příprava

    Hrušková povidla
  1. Do mixovací nádoby přidáme očištěný zázvor a hřebíček , přesekáme 5 vteřin/rychlostí 4.

    Hrušky oloupeme, zbavíme jádřince a vložíme do mixovací nádoby spolu s citrónovou šťávou a cukrem.

    Vaříme 20 minut/Varoma/rychlostí 1.

    Poté mixujeme 5 vteřin/rychlostí 7.

    Zda budou povidla třeba ještě osladit, přidejte ještě jeden vanilínový cukr.
  2. Hotová povidla lze ihned použít nebo nalijeme do vymytých a nahřátých sklenic. Uzavřeme a otočíme dnem nahoru.
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Pro zjemnění chuti, můžete před dovařením přidat 2.lžíce rumu


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář