3 Žádné související obrázky s tímto receptem
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Švédská omáčka


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

  • 2 polévkové lžíce strouhaného křenu
  • 1 větší jablko
  • 3/4 odměrky bílého vína
  • 100 g majolky
  • 1 polévková lžíce ocet
  • 1 polévková lžíce cukru ovocného
  • 1/4 čajové lžičky worchesteru
  • 2 polévkové lžíce šlehačka
  • špetka soli, pepř
5

Příprava

    Postup:
  1. Dejte do nádoby křen a sekejte R 9, 10 sec.
    Odložte do misky stranou.
    Oloupané jablko bez jadřince sekejte R 5, 5sec., přidejte víno a vařte R 1, 100°C, 6 min.
    Zchlaďte a přidejte ostatní suroviny, nasaďte šlehací metlu a míchejte R 3, 10 sec.
    Nakonec přidejte šlehačku R 3, 10 sec.
     

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Omáčku podávejte ke kuřecímu masu, nebo k rybám připraveným ve Varoma.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář