3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Tatarský biftek z lososa


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

8 kus/kusů

Tatarský biftek z lososa

  • 250-300 g čerstvého filetu z lososa bez kůže
  • sůl,čerstvě namletý pepř
  • 1-2 polévkové lžíce šťávy z limetky
  • 1 pórek
  • 2 polévkové lžíce olivový olej
  • 8 plátků bageta
  • 1 polévková lžíce pesta(mleté koření)
  • bazalka
  • 6
    32min
    Doba přípravy 2min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

    Tatarský biftek z lososa
  1. 1. Do mixovací nádoby vložíme lososa nakrájeného na kostky a sekáme 4 sekund R/4.

    2. Přidáme sůl,pepř a šťávu z limetky a promícháme 3 sekundy R/2. Vyndáme z nádoby.

     3. Do nádoby vložíme nakrájený pórek a přidáme olivový olej a sekáme 4 sekundy R/5.

     

     4. Do nádoby přidáme směs lososa a promícháme 5 sekund R/2. Vyndáme z nádoby  a necháme uležet pod pokličkou 10-15 minut v lednici.

    5. Plátky bagety osmahneme dozlatova a ještě teplé potřeme slabounkou vrstvou pesta. Pak na ně rozdělíme tatarský biftek, ozdobíme je bazalkou a ihned podáváme.

     

     

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Ozdobíme většími kousky citrónu či limetky.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář