3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Osmahnutá kapusta


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Ingredience

  • 1 kus hlávka kapusty
  • 1 kus větší cibule
  • 3 stroužky stroužek česneku
  • 70 gramů olivový olej
  • 100 gramů slanina nebo nějaká jiná uzenina
  • sůl, pepř, dle chuti
  • 6
    35min
    Doba přípravy 10min
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 5
      Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
      Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
5

Příprava

    Postup
  1. Očistěte hlávku kapusty od vnějších listů a rozkrojte na 4 části.

    Rozsekejte po dvou částech takových 5s/R5, dejte zvlášt' do mísy.

    Do Zamknout mixovací nádobu přidejte cibuli, česnek a olej, rozsekejte 5s/R5, stáhněte stěrkou k hákům a osmažte 7min/Varoma/RJemné míchání.

    Přidejte uzeninu na kostičky, osmahněte takové 2min.

    Pak přisypte kapustu a 15min/100st/R2 (po 10 min posolte a opepřte).
10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Výborné k pečenému masu.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář