Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
Salát z červeného zelí s hruškami a koriandrem
- 350 gramů červené hlávkové zelí, na kousky
- 100 gramů hruška, tvrdých, na čtvrtky, s kůží, bez jádřince
- 1 svazek koriandr, čerstvý, jenom lískty
- 20 gramů citronové š´távy, čerstvé
- 1 polévková lžíce extra panenský olivový olej
- 1 čajová lžička soli hrubé, na dochucení
- 1 špetka pepře,čerstvě umletého, na dochucení
- 1 špetka koriandr, čerstvý, na ozdobení
-
6
10min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- 1. do mixovací nádoby vložte všechny suroviny a sekejte 4 sekundy/rychlostí 4.
2. Pomocí stěrky setřete suroviny ze stěn a mixujte další 4 sekundy/rychlostí 4.
3. Ozdobte koriandrem a podávejte.
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
- podávejte ke studenému nebo opékanému masu
- místo hrušek zkuste použít jablka
- před mixováním přidejte do mixovací nádoby trochu modrého sýra, vytvoříte tak krémovou zálivku krémové chuti
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář