3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Jugoslávský vepřový guláš


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

  • 500 g vepřové plece bez kosti
  • 40 g sádla
  • 500 g sterilovaných fazolek
  • 2 kusy cibule
  • 2 kusy bílý jogurt
  • 1 polévková lžíce rajčatový protlak
  • mletá paprika,sůl,pepř,česnek
5

Příprava

  1. Oloupanou cibuli rozkrojenou na půl vložíme do nádoby a sekáme 5 vteřin/rychlostí 5.
  2. Vložíme sádlo a orestujeme 10 minunut/Varoma/rychlostí 2.
  3. Přidáme na kostky nakrájené maso a restujeme 10 minut/ Varoma/rychlostí 2.

    Pomáháme si stěrkou a postupně přidáváme mletou papriku, česnek, pepř, sůl a rajčatový protlak.
  4. Zalijeme vodou do 3/4 nádoby a nastavíme čas 50 minut/100°C/ rychlostí 1.
  5. Fazolky dáme do varoma mísy a 15 min před dovařením vložíme varoma mísu na Thermomix a zapneme teplotu Varoma.
10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Guláš rozdělíme do 4 talířů,obložíme teplými fazolkami a přelijeme rozmíchanými jogurty.Můžeme podávat s vařeným bramborem,krerý můžeme současně uvařit ve varoma míse s fazolkami či čertvým chlebem.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář