3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Krémové červené kari s hovězím masem a rýží


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Suroviny

  • hrst čerstvé bazalky
  • hrst čerstvého koriandru
  • 3 polévkové lžíce červená kari pasta
  • 500 gramů hovězí maso - steaky, nakrájíme na nudličky
  • 1 kus cibule
  • 30 gramů olivový olej
  • 400 gramů kokosové mléko, plechovka
  • 30 gramů sherry
  • 1 svazek čerstvého chřestu, nakrájíme na 3 cm kousky
  • 150 gramů čerstvých zelených fazolek, nakrájíme na 3 cm kousky
5

Příprava

    Krémové červené kari s hovězím masem
  1.  

     

     

    1.      Hovězí maso a kari pastu dejte do středně velké mísy. Důkladně promáchejte a nechte marinovat alespoň dvě hodiny, nebo nechejte v lednici přes noc.

    2.     Dejte bazalku a koriandr do mixovací nádoby a sekejte 5 sekund / rychlost 7. Vyndejte stranou. Není třeba oplachovat nádobu.

    3.      Do nádoby vložte cibuli a sekejte 5 sekund / rychlost 5. Setřete stěrkou dolů po stranách. Přidejte olej a zpěňte na 3 min / Varoma / Zpětný chodJemné míchání

    4.      Přidejte hovězí maso a 4-5 min / Varoma / Zpětný chodJemné míchání

    5.      Nakonec přidejte kokosové mléko, sherry, chřest, zelené fazole a bylinky a vaříme dalších 5 min / Varoma / Zpětný chod / Jemné míchání

    6.       Podáváme ihned samotné nebo s rýží.

10

Příslušenství, které potřebujete

  • Stěrka
    Stěrka
    koupit nyní
  • Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    Kompletní mixovací nádoba pro TM6
    koupit nyní
11

Tip

Austrálský recept. Doporučuji koupit opravdu kvalitní hovězí maso. V opačném případě budete maso vařit na varoma déle.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář