3
  • thumbnail image 1
Vytisknout
[X]

Vytisknout

Rybí filé po Dalmácku


Vytisknout:
4

Ingredience & Porce

4 porce/porcí

Rybí filé po Dalmácku

  • 4-6 plátků rybího filé
  • 20 gramů rajského protlaku
  • 1 střední cibule
  • 1 čajová lžička červená paprika
  • 1 stroužek stroužek česneku
  • 1 polévková lžíce hladká mouka
  • 2 polévkové lžíce olej
  • 600 gramů voda

  • 4-6 plátků rybího filé
  • 20 gramů rajského protlaku
  • 1 střední cibule
  • 1 čajová lžička červená paprika
  • 1 stroužek stroužek česneku
  • 1 polévková lžíce hladká mouka
  • 2 polévkové lžíce olej
  • 600 gramů voda

  • 4-6 plátků rybího filé
  • 20 gramů rajského protlaku
  • 1 střední cibule
  • 1 čajová lžička červená paprika
  • 1 stroužek stroužek česneku
  • 1 polévková lžíce hladká mouka
  • 2 polévkové lžíce olej
  • 600 gramů voda
  • 6
    25min
    Doba přípravy
    Doba vaření/pečení
  • 7
    snadný
    Doba přípravy
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Recept je vytvořen pro
      TM 31
5

Příprava

    Rybí filé po Dalmácku
  1. 1. Filé si na solíme, o pepříme a naskládáme do varoma mísy.

    2. Do mixovací nádoby vložíme cibuli a česnek a sekáme 5 sekund/Closed lid/R5.

    3. Přidáme olej a zasmažíme 5 minut/Closed lid/varoma/R2.

    4. Přidáme rajský protlak, sůl, mouku a vodu. Na víko nasadíme varoma mísu s filém a vaříme 25 minut/Closed lid/varoma/R2

    5. Jako přílohu můžeme dát bramborovou kaši nebo rýži.

10

Příslušenství, které potřebujete

11

Tip

Výborný lehký, zdraví oběd či večeře.


Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.

Ostatní uživatelé také líbilo...


Komentáře

Přidat komentář