Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
4 porce/porcí
omáčka
- 2 stroužky stroužek česneku
- 1 paprika, pálivá
- 1 polévková lžíce kapar, nakládaný
- 5 filátek ančoviček
- 50 g oliva, černá, vypeckovaná
- 200 g pasírovaných rajčat
- 3 polévkové lžíce olivový olej
- 1 polévková lžíce oregáno, čerstvého !
-
6
11min
Doba přípravy 1minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Papriku a česnek vhoďte na rozjeté nože 20 vteřin/rychlost 5.
Poté přidejte ančovičky až se rozmělní také - podle preferované velikosti (asi cca další 3 vteřiny)
Osmahněte s olejem 5 minut/100°C/rychlostí 1.
Přidejte zbylé suroviny a vařte 10 minut/100°C/"Zpětný chod" /rychlostí 1.
Po naservírování posypte lžičkou parmezánu.
omáčka
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tip
Výborná je nejen na těstoviny ale i na šalvějové rizoto.
Hodí se i k zavaření na zimu.
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentářSkvělé je, že parmazán je
Skvělé je, že parmazán je posekán za pár vteřin
rychlovka
rychlovka
vykouším
vykouším
Skvělé.Mňam to musím udělat
Skvělé.Mňam to musím udělat co nejdříve.
další skvělá varianta omáčky
další skvělá varianta omáčky na špagety
ˇPagety máme rádi na
ˇPagety máme rádi na jakýkoliv způsob