Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
1 láhev/láhve
Pomazánka z moravanky a točeného salámu
- 1 sklenice moravanky Znojemnské 330g
- 2 kusy vejce uvařené na tvrdo
- 250-300 gram slovenského točeného salámu
- 4-5 vrchovatých polévkových lžíc tatarky, ať je hmota spíš řídká
-
6
15min
Doba přípravy 15minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 5
Pokud máte Thermomix® TM5 používáte odměrku pro Thermomix® TM6:
Pro vaření (a dušení) při teplotách 95 °C/ 200 °F nebo vyšších, by měl být vždy místo odměrky TM6 použit varný košík. Odměrka TM6 je pevně posazena ve víku mixovací nádoby. Varný košík je volně položený na víku mixovací nádoby, je propustný pro páru a zabraňuje rozstřikování jídla z mixovací nádoby.
-
5
Příprava
- Dát vařit 2 vejce natvrdo, oloupané rozpůlit
- Sloupnout točený salám a nakrájet na špalíčky asi 2,5cm
- Scedit moravanku, kdo chce vyjme feferonku a překrojit na půl cibulky a okurky.
- Všechny 3 ingredience dát do
"Zamknout mixovací nádobu" a bez metličky sekat R3/10 sek., stáhnout stěny a pak ještě R5-5,5/8 - 10 sek, stáhnout a přidat 4 - 5 plné lžíce tatarky a bez metličky míchat R5/6sek.
Podle potřeby přidat ještě tatarku. Mělo by to být řidčí, jinak se to špatně roztírá.
Dá se přidat špetka pepře a soli. Ale není potřeba.
Pomazánka z moravanky
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Tento recept byl poskytnut zákazníkem Thermomixu ®, a tudíž není testován společností Vorwerk Thermomix ®. Společnost Vorwerk Thermomix ® proto negarantuje úspěšný výsledek tohoto receptu. Při vaření uživatelských receptů vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v manuálu.
Komentáře
Přidat komentář